Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Εκδήλωση κατά του Διαδικτυακού Εκφοβισμού

Την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015 στα πλαίσια του Κοινωνικού Σχολείου με την πρωτοβουλία των υπευθύνων της Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού του Σχολείου, κ. Καρασαββίδου Ευμορφίλη και κ. Τσουμαροπούλου Σταυρούλα, σε συνεργασία με τη Διευθύντρια , το  Σύλλογο Διδασκόντων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς  καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου , οργάνωσαν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: « Διαδικτυακός εκφοβισμός (Cyberbullying) - Ψυχολογικές Επιπτώσεις»
Η ενημερωτική εκδήλωση περιείχε εισηγήσεις από ειδικούς επιστήμονες:  την  κ. Χριστοφίδου Ειρήνη, Ψυχολόγο Υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς και τον κ. Φωτόπουλο  Δημήτριο, Υπαστυνόμο Α΄ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς. Τους ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκρισή τους και την πολύ ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική παρουσίασή τους.
Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους : ο κ. Στυλιάδης Δημήτριος, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπ/σης Καστοριάς, γονείς μαθητών, πολλοί εκπαιδευτικοί κι αρκετός κόσμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...